SUNDHEDSFORSIKRING​

Hovedparten af sundhedsforsikringerne dækker kiropraktisk behandling. Nogle selskaber dækker alle behandlinger, andre kun de første. Husk at tage kontakt til din sundhedsforsikring forud for konsultationen for at være sikker på vilkårene for dækning. Medbringer du skriftlig dokumentation fra sundhedsforsikringen på dækning af aktuelle problem, afregner vi gerne direkte med din sundhedsforsikring.

Bliver din behandling dækket af en sundhedsforsikring skal du være opmærksom på følgende:​

  • Antallet af behandlinger, der dækkes af forsikringen svinger fra selskab til selskab.
  • Du har selv ansvar for din forsikring - vilkårene omkring den, hvor mange behandlinger du er berettiget til, hvor mange behandlinger du har brugt og hvornår bevillingen udløber.
  • Som udgangspunkt skal du selv afregne for behandlingerne.
  • I de tilfælde hvor vi har samarbejde med forsikringen, skal vi have et bekræftende brev/mail fra din forsikring – indtil da skal du selv afregne behandlingerne

​ULYKKESFORSIKRING

Har du været ude for et uheld eller en ulykke der har resulteret i gener i bevægeapparatet, dækker din ulykkesforsikring typisk. Kontakt din ulykkesforsikring og medbring dokumentation for dækning af dit aktuelle problem, så afregner vi gerne direkte med forsikringsselskabet.

Vi kan afregne direkte med de fleste forsikringsselskaber, men som patient hæfter du selv, hvis dit forsikringsselskab ikke dækker din behandling.​

Video

Kontakt:

Demant Kiropraktik 

Kiropraktisk Klinik Søborg 

Buddinge Centret

Søborg Hovedgade 209

2860 Søborg

Tlf.: 39 66 39 39

soborg@kiropraktik.net  

Telefontid:

Mandag - torsdag 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 12.30

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt